Saturday, October 1, 2011

Segmen Kritik Dan Pandangan: Blog Alif Ismail


Kali ni aku nak join segmen blogger Alif Ismail ni. Ada lagi tak yang tak kenal Alif Ismail ni? Hehe. Seorang yang sangat berbakat membuat doodle! Salah satu hasil doodle Alif ni, tu haa kat header aku yang besar tu. Hik.hik..hik.. Terima kasih Alif! Jasamu dikenang. Heee... Siapa nak join boleh klik sini!

Ermm... Encik Alif ni nak mintak pandangan dan kritikan tentang blog beliau. Pada saya kan Alif, blog kamu ni sangatlah KEMAS, CUTE SANGAT DAN KITE SUKA! Hehe. 

Ok, yang pertama kemas. Sebab susunan segala widget Alif tu tersusun dan tak terlalu banyak sangat widget yang entah apa-apa. Lagipun, widget yang banyak-banyak tu hanya memberatkan blog je. So far, loading ke blog Alif ambik masa sekejap je dan tak berat. Eh, tapi mana Alif punya shoutbox? Dah taknak pasang dah ek? Hehe. 

Yang kedua cute. Well, cute dengan doodle Alif tu. Hehe. Setakat ni, header yang Alif buat semua lawa. Memang cantik walaupun simple! Tapi, header yang masa raya tu yang paling cute sekali. Hehe. Alif mesti minat black and white kan? Tapi, kalau Alif boleh tambahkan sikit warna yang terang mungkin blog Alif boleh nampak ceria sikit. Tambahkan warna pada header mungkin? Boleh nampak lebih menarik dan ceria. ;P

Yang ketiga, kite suka! Haha. Yup, memang suka dengan blog Alif. Suka dengan doodle buatan Alif. Hehe. Errr... yang ketiga ni tak perlu nak hurai panjang. Sebab kesimpulannya, kite suka! yeaahh... hehehe... 

Ok, rasanya tu je pandangan dan kritikan untuk blog Alif. Blof Alif ok dah. Tak perlu banyak perubahan lagi. Hehe. Harap Alif berpuas hati dan tak berkecil hati ye. Tu semua pandangan ikhlas dari hati ini. Ceh...ceh... Hehe... ;P

3 comments:

alif ismail said...

salam...

terima kasih cik nora!!!!!!!!

alif suka sangat dengan komen2 cik nora!!! terharu jap...

thanks2!!!!!!!!!!!!

Ahmad Haziq Azlan said...

nak muncul kat sini jugak la
hehehehe

C!K NoRa said...

muncullla haziq! hehe...=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...