Tuesday, July 5, 2011

Idaman Qalbuku...

Hello uols!!

Hari tu kan masa aku pergi GLC Open Day kat KLCC (klik sini) aku ada tengok diorang duk display Myvi elegance yang baru tu. Tapi, warna putih je yang dia tunjuk, warna purple dia cakap belum keluar lagi. Sigh~ Tapi takpe, putih pun putih la..

Pada aku, memang Myvi yang baru ni sangat-sangat cantiikkkk ok!!! Interior dia lawa gile.. Paling aku suka gear dekat dashboard... Walaweh.. Smart.. Tapi yang the best part mestilah sebab ada warna PURPLE kan... Hek..hek..hek... Pebret kaler aku tuh! Disebabkan Myvi keluarkan warna purple tu, tetibe semangat aku nak habiskan degree jadi meluap-luap. Sebabnya tak sabar nak habis belajar dapat keje cepat and beli Myvi tu sebijik! Muahahahaha....




Sangat ohsem interior die... hehe..



Tu je. Senang kan impian aku?? Hehe. Tak perlu kereta yang mahal-mahal. Bagi aku Myvi pun da cukup buatkan aku manusia paling bahagia dalam dunia ni. Tapi warna purple jelah. Yang lain takmo layan. Muahahaha... Ok, da stop berangan. Nak pergi lunch pulak. Korang dah lunch? Jom kita lunch! Hee...=))

Tata uols! Terima kasih sebab baca. 


4 comments:

siti kektus said...

Myvi lama lg lawa, mcm kereta mainan, hehe

pape pon, swift tetap d hati, ceh, heheati, ceh, hehe

NoRa DaDiLLa said...

siti.. suke myvi baru ni sebab die ade kaler purple je... ahaks...;P

Lynn said...

nnti ader warne kuning lgi cantik...

nmpk sporty sesangat...;-)

NoRa DaDiLLa said...

ye ke lynn??? tak tau pulak ade warna kuning... mesti comel je... hehe.. ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...