Saturday, July 30, 2011

Segmen: Ben Ashaari... Gambar Terbaik

Santai Bersama BEN ASHAARI

Nak join klik sini!.

Segmen Bro Ben kali ni nak tengok gambar terbaik pulak. Ok, konpius gak nak pilih gambar yang mane ni. Sebab semua gambar aku kan terbaik. Muahahahahaha.... Sila muntah dalam toilet ok! Setelah ku fikir-fikir... ku fikir-fikir... (nada macam lagu Shaden.. hehe).... akhirnya aku pilih gambar ni... Gambar ni 100% original tangan aku yang berbakat seni (perasantan!) ni amik pakai kamera 3.2MP henpon sony ericsson aku tanpa diedit apa-apa ok! Jemputla tengok........




Gambar ni diambil dekat Empangan Batu, Sungai Tua, Batu Caves. Sesiapa yang pernah pergi Ulu Yam tu mesti pernah nampak punya. Ni tempat favorite aku untuk joging. Best gile! Serius sangat best dan tenang je joging kat situ. Masa aku amik gambar ni lebih kurang pukul 7.30 pagi. Hari tu agak mendung, awan banyak, angin kuat dan cuaca sejuk. Memang best gile! Bayangkan jelah tempat ni tinggi lepas tu dengan angin yang kuat tu memang nyaman gile rasa. Tapi, dah lama aku tak pergi sini. Rindulah pulak. Huhu. Ok lah, tu je cerita aku pasal gambar ni. Hehe. 

Tata uols! Terima kasih sebab baca.

18 comments:

AzatLazat said...

wow!nice view..hehe

NoRa DaDiLLa said...

hehe... mmg tempat ni sgt cantik! mcm dlm lukisan je rase walaupun mase kte ade kt tempat tu..=))

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

wahhh.. sy pernah sampai sini time matahari trbenam.. memang cantikk...

Nadzirah K. said...

tenang je tengok :)
singgah dr segmen abg ben..

Azzah said...

duk petang-petang best ni...singgah sini

ieda said...

cantik laaa tmpt die :)

kisah cik paro said...

menenangkan..

NoRa DaDiLLa said...

@Cik Bahgia... da pernah smp ke? umah saye x jauh dr sini... hehe..=))

@Nadzirah... memang tenang sangat kat sana... heee...;P

@Azzah... memang saya selalu petang-petang pergi sini... hik3.. singgahlah nanti...;P

@ieda... cantik kan???

@kisah cik paro.. sesuai untuk menenangkan fikiran...=P

ɀʉɱʁɩ said...

kamera enset dalila mang da ready noradalila.blogspot.com eh??tu bkn edit eh..hehehe..grau..:P

jom join segmen nak??

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-sedut-banner-rakan-anda.html

miss dynda said...

cantik! sejuk mata mandang ^^

NoRa DaDiLLa said...

zamri.. owh perli ek! hehe.. xdelah saye just tambah watermark tu jelah.. yang lain saye tak ubah pape... =)

NoRa DaDiLLa said...

miss dynda.. cantik kan... hehe

aq noor said...

tenang nyerr...

http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

Zulaykha Atyra said...

Canteknye pemandangan!

http://zulaykhatyra.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-carik-blogger-comel.html

Nuur_mutiara said...

singgah sini balas kunjungan..wah ni real ke? cantiknyee

Aku DaN SeSuAtU said...

selamat berpuasa..nice pic

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mesra-blog-dengan-gambar.html

PeRmAtA bIrU said...

tapi sunyikan sini??? dulu selalu g petang2...:)

NoRa DaDiLLa said...

noor : yup... mmg sgt tenang kt sini.... =))

zulaykha : cantik kan! hehe...

nuur : haah ni real... nmpk mcm lukisan kan....;P

aku dan sesuatu : selamat berpuasa juge!

permata biru : pagi2 x sunyi sgt... rmai org joging... awk org sane ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...