Saturday, April 16, 2011

Blogger di zaman sekolah....

contest KAMI FOTOGENIK


:: nama kelas anda. yang dah habis sekolah, nama kelas masa form 5. yang masih sekolah, bagi tahu nama kelas korang.

>>>> nama kelas masa form dulu 5 ibnu sina... tapi lebih popular panggil 5 sains je... heee.. senang sikit... pas tu memang da biasa dari dulu panggil 5 sains je.. kesian pengetua yg bg nama tu kt kitorg tp kitorg tak pakai... kih3..<<<<


::kenangan manis semasa di sekolah.

>>>> kenangan manis masa sekolah? Siyesly terlampau banyak! tak tau nak highlight yang mana satu... hehehe.. salah satunye masa hari kantin sekolah... budak2 kelas mek berniaga u ols!!! seronok yg amat masa tu... kitorg berniaga apa ek?? hehe... yang ingat ada cupcorn.. dan mek la yang wat cupcorn tu... ngeh3... panjang beb barisan orang nak beli cupcorn masa tu!!! sampaikan kena ulang alik pegi pasar borong beli jagung ngan majerin mase tu.. haih.. pengalaman.. dapat untung 700++ kalau tak salah.. banyakla utk budak sekolah mase tu.. kih3.. great time with classmate mase tu walaupun penat yang amat!!! <<<<


::kenangan pahit semasa di sekolah.

>>>> kenangan pahit pulak?? adeeeiiiii... yang ni susah btul nak ingat... sebab almost takde... sumenye best2 je.. ermmm... yang mampu ingat kenangan gaduh2 ngan kawan.. heee... tapikan gaduh tak lame pun! kejap je... hikhikhik... tapi kan sampai skrg kitorg still member tau!!! tak penah lost contact... heee...=))<<<<


::cikgu yang paling korang tak suka! (tak payah mention nama. kang tak pasal2 cikgu korang baca belog korang, tak ke haru! haha) kenapa tak suka cikgu tu!

>>>> cikgu yang paling tak suke pulak adelah sorang cikgu ni... cikgu lelaki... tapi perasan hensem! ceitt!! setiap kali kelas die akn cakap.."cikgu hensem kan???"... errrkk.. sabar jelah dengan cikgu ni... lepas tu die suke tido dlm kelas.. lagi satu perangai die suke letak kai atas meja pastu tapak kasut hala kat muka student... ce teka muke student yg mane....haaaaa....
of kos la muke aku kan... da aku punye meja depan muke die... haissshhhh!!!!! nasib mase tu die tak pijak taik kucen ke... kalo tak... memang haru... mahu aku pengsan seminggu!!! aiyohhhh...<<<<


::pernah crush dekat someone masa kat sekolah? macam mana boleh tangkap lentok dengan orang tersebut? sebab dia hansem ke, sebab budi bahasa dia ke. kalau boleh, letak sekali nama orang tu! bwahaha.

>>>> heeeee... blushing!... suke soklan atas nie... keh3.. start form 4 adelah aku terCRUSH ngan sorang mamat ni.. budak kelas jugak aka bestfriend!!!... kitorang sangat2 dan teramat2 rapat... sangat banyak kenangan dengan die.. sampai sekarang pun, hanya die satu2nye bestfriend lelaki aku yang terbaek!!!.... hope kitorang akn jd kwn selamanya walaupun tak lebih dari kawan...=.= <<<<


:: gambar kenangan semasa di sekolah. :) boleh letak 3-5 gambar.




Gambar ni masa pegi melawat Multimedia University kat Melaka... rombongan pengawas... tahun 2004...



Yang ni gambar kelas 4 sains 2004... ce cari mane aku??? hak3... Cari2 gmbr mase form tak jumpe... sigh....=(



Yang ni pulak mase Maulidur rasul tahun 2005... hehehe... kecik2 je sume... aku pun kecik jugak mase time ni haaaa!!!



yang ni mase form 5... dengan kawan aku Mira.. sekarang die rumet aku kat shah alam nie... heeee...=))



Yang ni mase form 5 jugak.. pertandingan forum peringkat sekolah daerah Gombak... kejayaan terbesar bg aku.. no 4 daripada 39 buah sekolah... heee... suka2.. lepas tu kitorang celebrate makan kepsi ramai2... heheh..=))





2 comments:

The Lady & Mr Vampire said...

nice! klo bestie lain gantina sng jatuh chenta kan? haha

NoRa DaDiLLa said...

@vampire: haha... btul 2!!! mmg senang pun.. haish... bahaye.. heeee...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...