Friday, May 20, 2011

Hidung Dan Personaliti Diri

Hello uols!

Korang minta maaf ye lama tak update. Adoiii... Diriku sangat busy. Aku amik intersesi sekarang. So, pagi pergi kelas sampai tengahari. Balik kelas masak, makan lepas tu pergi kerja sampai malam. Penat sungguh. Hari ni free sikit sebab takde kelas hari Jumaat. Yeeehaaaa... Eh jom tengok apa kaitan hidung dengan personaliti seseorang tu. Ha, cepat-cepat pergi belek hidung korang macam mana ropenya. Hehehe.


  • Hidung yang besar.

Seorang yang mudah sensitif terhadap apa yang berlaku di sekelilingnya. Mereka juga dikatakan mempunyai sikap negatif seperti berat tulang dan lambat bertindak. Golongan ini dikatakan nafsu yang hebat! Opppsss...


  • Hidung yang bulat.

Merupakan seorang yang agak pintar dalam bergaya tak kisahlah lelaki atau perempuan. Namun, ada juga yang cakap mereka ini seorang yang serius dan tak suka dengan perkara remeh temeh.


  • Hidung jambu air.

Seorang yang memiliki pemikiran yang positif. Mereka optimis terhadap semua perkara. Tapi, ada jugak yang cakap mereka ni boros berbelanja. Isk..isk..isk...


  • Hidung mancung.

Mereka yang memiliki hidung macam biasanya ego dan agak pentingkan diri sendiri. Opsss..


  • Hidung yang kecil.

Mempunyai akal fikiran yang pantas dan cerdas. Golongan ini juga peka terhadap apa sahaja yang berlaku disekelilingnya. Mereka sering jadi perhatian walau kemana-mana!


  • Hidung besar tapi lobang kecil.

Mereka dikatakan tidak teguh dengan pendirian dan prinsip. Mereka mudah terpengaruh dan lebih rela mengikut sahaja tanpa mengeluh.


  • Hidung mancung dan runcing.

Gaya hidup mereka cukup aktif. Mereka berpendapat hidup ini penuh bermakna dan perlu dinikmati. Golongan ini juga cukup petah berkata-kata.

Haa, baca dah? Ada kaitan ke dengan diri korang? Tapi, yang ni ramalan je tau! Jangan percaya bulat-bulat pulak. Hehehe.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...