Wednesday, August 10, 2011

30 Bloglist Terpantas Milik Cik Nora


Siapa nak join klik sini!

Ok, aku kena cepat! Sebab Bro Hackers ni nak 30 blog je untuk bloglist dia. First time ni nak join segmen dari bro Hackers. Harap-harap aku masih sempat masuk bloglist ni. Aku nak masuk dalam bloglist Hackers ni sebab blog Hackers ni kan dah ramai follower kalau nak banding dengan blog aku yang ciput je follower ni. Hehe. So, harap-harap sempatlah! Yeaaahh.... menaip dengan kelajuan maksima dah ni.

Oklah uols! Tata. 

P/s: Sempatlah...sempatlah...sempatlah....aminn....=P

2 comments:

Hackers said...

jangan risau..kamu baru peserta ke 17

NoRa DaDiLLa said...

Haha... nasib baek... hiii...=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...