Monday, August 8, 2011

Cubaan Kedua Dari Tangan Seniku Yang Keras

Hello uols!

Malam ni entahlah kenapa aku tak mengantuk langsung. Huhu. Hati ni macam tak berapa nak sedaplah. Huuu... So, sebab malas sangat nak layan hati ni, aku pun trylah lagi sekali mendoodle. Hek..hek..hek.. Sebelum tu aku berblogwalking dulu cari tutorial doodle yang senang. Aku try buat ikut tutorial dari Istana Cinta. Kali ni aku try pakai photoscape pulak pastu warnakan pakai paint. Al-maklumla... tak de photoshop. Dari hari tu aku download tapi tak boleh install. Tak taulah kenapa.

So, nak tengok tak hasilnya? Wuuu... Tak comel pun tau! Lagi 1, tolong jangan tanya aku, aku lukis doodle lelaki ke doodle perempuan. Sebab............... aku pun konpius jantina dia! Muahahaha... Mula-mula nak lukis doodle lelaki, tapi bila aku tengok banyak kali asal dah macam perempuan pulak doodle ni. Eh! Tapi bukan maknyah ok! Hik..hik..hik...


Ni lah doodle hasil tangan aku yang super duper keras ni! Muahaha. Bolehlah kan? Comel jugak kan? Hehehehe... Tapi, yang tak boleh blahnya, tang tangan dengan kaki. Maaplah ye. Saya memang belum reti lagi nak lukis jejari tangan dengan kaki tu. Maka, jadilah tangan dan kaki bulat-bulat comel macam Doraemon tu. Kih..kih...kih...

Oklah uols!

Tata. Terima kasih sebab tengok doodle aku yang comel ni! (Walaupun korang cakap tak comel, di hati aku dia tetap comel tau! Wakakaka)

2 comments:

aimie amalina said...

okeh!
dh mle konpius skrg..kikiki
btw
nice try!dan comei!

NoRa DaDiLLa said...

aimie.. haha... konpius kan! xtaula laki ke perempuan... adoii... haha.. thnx sebab ckp comei! kih3...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...